Kofta….

För 6-7 år sedan köpte jag ett brunt fint garn för att sticka en kofta. Det blev det inget av, förens nu. Jag hittade ett mönster för samma garn på ravelry med det här gratismönster från drops.Problemet är att jag inte har tillräckligt med brunt garn för att sticka hela koftan med bara mönstrat ok upptill så jag får fixa till ärmarna som kommer ha ungefär samma mönster som sockorna. Färgställningen blir senapsgul+brun+naturvit och bak- och framstycket stickas samtidigt. Det gillar jag.  Det kommer jag nog göra på alla framtida tröjor.

kofta med mönstrat ok

Den är rolig att sticka fastän det är miniministickor i strl 3. Tror den kommer bli underbar. Efter några dagar, typ 4 så kom jag såhär långt:

Men sedan har den fått vila. Jag bestämde mig för att först avsluta några projekt som jag har liggande för att sedan fokusera helhjärtat på denna sak. Den är perfekt att tvsticka eller ljudbokssticka. Åtminstone så länge jag inte stickar det mönstrade oket.

2 Comments

 • 2011/07/31 - 12:19 | Permalink

  Du har ju en blogg ju! =)

  Jag har kollat på den koftan oxå, är lite sugen på turkos och rosa =)

  /Janette

 • Kim Corein
  2011/07/31 - 14:29 | Permalink

  Japp, så är det. :)

  Visst är den fin! turkos och rosa är mycket bra ihop.

  /Kim

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>