Den gröna sjalen i lin

Garnet som jag så stolt visade upp härom bloginlägget har nu blivit något. Jag vet inte om jag är nöjd riktigt, men nu har jag kommit så långt att det är lika bra att bita i det sura äpplet och virka på. Det som stör mig är att den blir större och större neråt men knappt något år sidorna. Det är lite anledningen till att jag inte gillar trekantssjalar generellt. De blir för mycket runt halsen om en vill ha den som halsduk. Således kommer denna sjal bli som en stor heffaklump som degar nedanför ens huvud.

Så här långt är den kommen

Förhoppningsvis kanske det är någon som förbarmar sig och tycker den är fin. Eller så är det inte det och så får någon väl utvald person den i present. Hmmmmm…. Mönstret är ju fint, men jag kan bara inte förstå varför jag inte såg detta INNAN jag började.

Edit: Så här kan den också se ut.

katt på sjal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>